Individuel ergoterapi

Ergoterapi handler om deltagelse i meningsfulde aktiviteter i hverdagen. Det er udfra det perspektiv, at jeg arbejder med individuel ergoterapi. Jeg støtter mennesker i at øge aktivitetsdeltagelse igennem træning i meningsfulde aktiviteter!

 

Jeg tilbyder en individuel ergoterapeutisk intervention, hvor aktivitetsproblematikker undersøges og vurderes.  Jeg arbejder med forskellige ergoterapeutiske og tværfaglige redskaber og undersøgelsesmetoder, som er med til at sætte fokus på dine aktivitetsproblemer, samt finde frem til hvilke færdighedsområder, hvor du kan have brug for intervention.

Jeg foretager en individuel vurdering af, hvilket redskaber, metoder og strategier, som passer bedst udfra dine problemstillinger.  

 

Jeg udarbejder efter ønske en skriftligt ergoterapeutisk screening med beskrivelse af ressourcer, begrænsninger og aktivitetsstatus, samt en samlet vurdering af interventionsmuligheder evt. ved hjælp af funktionstest.

Jeg anvender ofte AMPS (The assesemt of motor and process skills), som ergoterapeutisk funktionstest, Den vurderer borgerens motoriske og processuelle færdigheder,  

Du er velkommen til at kontakte mig for at få en samtale omkring, hvikle muligheder, som jeg kan tilbyde dig.

 

  • Google+ Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now